In 5 STAPPEN naar een blijvend pijnvrij leven

Dit gratis e-book geeft je een inkijkje in het Blijvend PijnVrij traject: wat staat je te wachten als je besluit hieraan mee te doen?

In dit e-book lees je onder andere:

Wat mijn eigen ervaringen met pijn zijn: wat jij doormaakt met je pijn, herken ik. Alles wat ik weet en gedaan heb (professioneel én persoonlijk) om pijnvrij te worden, wil ik aan jou doorgeven

Waarom ik besloot het Blijvend PijnVrij traject op te zetten zodat jij pijnvrij kunt worden

Waarom de 3 domeinen ‘beweging en bewegelijkheid’, ‘brand- en bouwstoffen’ en ‘bewust-zijn en betrokkenheid’ cruciaal zijn voor een pijnvrij leven. Alles hangt met elkaar samen en jij kunt dat leren zien, ervaren en gebruiken om dagelijks krachtiger en energierijker te worden

Wat je precies kunt verwachten als je ervoor kiest om in het Blijvend PijnVrij traject te investeren

Maaike de Hoog
Maaike de Hoog
Lees verder
Dit kort en bondige ebook bevat de belangrijkste informatie over het Blijvend PijnVrij traject. Het is duidelijk en helder geschreven waardoor ik direct de neiging had om het uit te lezen. Vormgeving en verhaallijn sluit goed aan bij de boodschap van de tekst. Mooi dat Samuel een stukje persoonlijke ervaring in verwerkt heeft. Dit maakt het ook dat het voor veel mensen heel herkenbaar zijn.
Christel
Christel
Lees verder
Dit korte ebook leest prettig, komt duidelijk over en geeft voor mij een helder beeld over hoe het traject er ongeveer uit zal zien. Tegelijkertijd word ik er op geattendeerd dat de regie van mijn gezondheid uiteindelijk bij mij ligt. Ik ben geprikkeld om nu de zelftest te gaan maken.
Mareen
Mareen
Lees verder
Een mooi en overzichtelijk ebook over het Blijvend PijnVrij traject. Het maakt me nieuwsgierig naar het Traject. Verder lijkt het een goede combinatie van beweging, voeding, laboratorium testen, fysieke behandelingen en mentale training en opdrachten. Ik ben benieuwd wie hier al ervaring mee heeft!

Hartelijke groet Mareen
Gea Pijlman
Gea Pijlman
Lees verder
Open en eerlijk geschreven. Mooie uitnodiging om een proces met jezelf aan te gaan, op verschillende gebieden en lagen in je leven. Echt een aanrader, daar Samuel al stukjes heeft mee gelopen met mij op dit pad.
Jeroen Wiegman
Jeroen Wiegman
Lees verder
Ik kan kort en bondig zijn: wauw mooie methode en verwoording!!
Roxanne
Roxanne
Lees verder
Na het lezen over het blijvend pijnvrij traject ben ik heel enthousiast geworden! Eindelijk iemand die verder durft te kijken dan de standaard dingen. Ik hoop dat ik zelf ook dit traject kan gaan volgen!

Ben je benieuwd of het Blijvend PijnVrij traject iets voor jou is?

In het e-book vertel ik je er meer over. Laat je e-mailadres achter en download meteen je e-book.